Προφίλ Εταιρίας

Παράδοση και Καινοτομία!


Η εταιρεία Μ. Κάρρας – NEOTEX Ρόδος Α.Ε. δραστηριοποιείται στη Ρόδο, από το 1985. Πάντα πρωτοπόρα, με βαθειά τεχνογνωσία, εξειδίκευση, συνεχή επιμόρφωση και εμπειρία, έχει διεκπεραιώσει εκατοντάδες μικρά και μεγαλύτερα έργα στην περιοχή, ενώ εκπροσωπεί αποκλειστικά και τους μεγαλύτερους «οίκους» παραγωγής δομικών υλικών και συστημάτων. Οι καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας βρίσκονται δίπλα σας, για να προσφέρουν την βέλτιστη τεκμηριωμένη λύση, στο εκάστοτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, εξελίσσεται δίνοντας έμφαση στα συστήματα που εξασφαλίζουν την ενεργειακή αναβάθμιση παλαιών και νέων κατοικιών. Σε συνεργασία με την Kraft, την Knauf, την Isomat και άλλες μεγάλες βιομηχανίες, παρουσιάζει προτάσεις και υλικά για θερμομονώσεις και θερμοπροσόψεις, που αποτελούν τις πιο σύγχρονες λύσεις για τον περιορισμό των ενεργειακών αναγκών κάθε σπιτιού. Παράλληλα, στη Μ. Κάρρας – NEOTEX Ρόδος Α.Ε., θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων σε υψηλή ποιότητα και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Τέλος για τους επαγγελματίες η εταιρεία πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια νέων οικοδομικών υλικών και τεχνικών, για την συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση τους, προσφέροντας στην ποιοτική αναβάθμιση των κατασκευών στην περιοχή.